Privacy en cookies

Privacy en cookies 

Als je actief wilt deelnemen aan LOR (bijvoorbeeld door het plaatsen van een reactie of het delen van een bijdrage), dan moet je een profiel aanmaken. Een profiel aanmaken houdt in dat je persoonsgegevens deelt. Zodra je een profiel hebt aangemaakt, is een deel van die gegevens zichtbaar voor alle leden van LOR. Als je een profiel aanmaakt, dan vragen we de volgende persoonsgegevens aan je: 

  • Voor- en achternaam 
  • Organisatie 
  • Functie 
  • E-mailadres 
  • Foto (optioneel) 

Je bent zelf in controle over jouw persoonsgegevens. Je kunt altijd jouw gegevens wijzigen of verwijderen. Als je jouw profiel opheft, dan is er een bedenktermijn van 14 dagen. Daarna verdwijnen de gegevens van de servers. Wij bewaren de gegevens niet op een andere wijze. 

Als je onze website bezoekt slaan wij verkeersgegevens op zoals browserversie, besturingssysteem, het IP-adres, je sessie-id en informatie hoe je de website gebruikt. Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig. Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina’s worden weergegeven. 

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Ook heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door LOR en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid (je kunt ons vragen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in een computerbestand naar jou of een door jou aangewezen organisatie te sturen). Je (e-mail-)instellingen kun je eenvoudig aanpassen in jouw profiel op lor.nu. Een verzoek om je gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen kun je doen via info@lor.nu. Om er zeker van te zijn dat het verzoek door jou is gedaan, kunnen we vragen een om een kopie van je identiteitsbewijs. Wanneer we dat verzoek doen vragen we jou ter bescherming van je privacy om in deze kopie je pasfoto, paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) onzichtbaar te maken. LOR zal zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 28 dagen, op jouw verzoek reageren. LOR wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

LOR neemt de bescherming van jouw persoonlijke gegevens serieus. We nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging te voorkomen. Als je denkt dat jouw persoonlijke gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@lor.nu

HomeNieuwsAgendaLedenOver onsWOR